Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe
Boek een hotelkamer
Wanneer wil je komen?
Wanneer ga je weer weg?

B&B in Veenhuizen: geniet bij Bitter en Zoet

Genieten van al het prachtigs dat de omgeving van Veenhuizen te bieden heeft, dat doet u bij Bitter en Zoet. Onze B&B in Veenhuizen beschikt over vier Comfort Kamers en elf Deluxe Kamers. Uiteraard kunt u bij ons eenvoudig gratis parkeren en beschikken de kamers in de B&B, waarin u de historie van de Maatschappij van Weldadigheid nog terug kunt zien, over gratis wifi.

Ambachtelijk ontbijt in ons restaurant

Bij een verblijf in onze B&B in Veenhuizen wordt u 's ochtends uiteraard voorzien van een heerlijk ambachtelijk ontbijt. Ons zelfvoorzienende restaurant gebruikt duurzame, regionale en voor zover mogelijk biologische en seizoensgebonden producten. Bij Bitter en Zoet begint u de dag met versgebakken brood uit onze eigen bakkerij. Meer informatie over het restaurant van Bitter en Zoet, één van de meest duurzame en zelfvoorzienende restaurants in Drenthe, leest u hier. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf in onze B&B in Veenhuizen ook heerlijk dineren in ons restaurant.

Vanuit de B&B Veenhuizen ontdekken

Ontdek vanuit ons B&B Veenhuizen en de prachtige omgeving. De bijzondere historie van de vroegere Koloniën is het ontdekken meer dan waard, maar ook de regio rondom Veenhuizen biedt een uitgebreid scala aan activiteiten. Fietsen, wandelen of een van de musea bezoeken? Bekijk hier een greep uit de activiteiten in en om Veenhuizen.


Hotel Drenthe

Terras onder de lindebomen

Wilt u liever een dagje rustig aan doen? Dan biedt ons zonnige terras onder de lindebomen bij uitstek een heerlijke plek om de ontspanning op te zoeken. Onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door ons restaurant, geniet u van uw verblijf bij Bitter en Zoet.

Reserveer uw plekje in onze B&B

Kortom, wilt u op een ontspannen manier en in een prachtige B&B Veenhuizen, de historie en de indrukwekkende omgeving ontdekken? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze arrangementen en reserveer vandaag nog. Graag tot ziens!