Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe
Boek een hotelkamer
Wanneer wil je komen?
Wanneer ga je weer weg?

vers brood, PostNL en bijzondere producten

de winkel van Bitter en zoet

Vers brood in Veenhuizen! 

Elke donderdag tot en met zondag bakt Bitter en Zoet vers brood in diverse soorten: zuurdesem wit of bruin (volkoren), en in het weekend ook croissants. Voor gasten in het hotel en restaurant, maar ook voor de inwoners van Veenhuizen.
De winkel van Bitter en Zoet is voor vers brood geopend van donderdag tot en met zondag tussen 8.00 en 12.00 uur. Op andere dagen kunt u brood bestellen via (0)592 385 002. 

Daarnaast verkopen we in onze winkel bijzondere producten zoals Spaanse biologische olijfolie, producten van Kolonie Erfgoed, thee, bier van Maallust, producten en boeken van Staatsbosbeheer, diverse boeken over de historie van Veenhuizen en eigen gemaakte producten uit onze bakkerij. En natuurlijk onze speciale Ulrums: warme, gebreide sokken van Dörpszörg oet Ulrum!

PostNL pakketpunt

Bitter en Zoet is een PostNL Pakketpunt. Bij de receptie is het mogelijik om uw pakketjes en brieven te laten frankeren, posten en afleveren. Niet thuis? Dan kunt u uw pakketje bij ons laten bezorgen en ophalen (Pakjegemak-service).
Het PostNL pakketpunt is geopend van maandag -zaterdag van 10.00-16.00 en op vrijdag tot 19.00 uur.
De post wordt rond 15.30 uur opgehaald. 

Kijk voor tarieven en vooraf frankeren van brieven en pakketjes op www.postnl.nl

collectie veenhuizen shop

Collectie Veenhuizen is een collectie van systemen, methodes,
projecten en producten die hun oorsprong vinden in het bijzondere gevangenisdorp Veenhuizen in Drenthe.

We verkopen geen producten, we vertellen verhalen

Kunstenaar en initiatiefnemer Irene Fortuyn is de drijvende kracht achter de collectie, zij begeleid samen met het team van stichting KETTER&Co de ontwerpers die verbonden zijn aan Collectie Veenhuizen. Jonge ontwerpers, afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven verdiepen zich in de geschiedenis, de toekomst en het huidige Veenhuizen. De ontwerpen die door Collectie Veenhuizen ontwikkeld worden zijn producten, systemen, methodes en ervaringen waaraan verhalen, die eigen zijn aan Veenhuizen, ten grondslag liggen. Vaak zijn de verhalen uit Veenhuizen ook toepasbaar en inspirerend voor heel Nederland en ver daarbuiten.

De producten en de verhalen zijn te koop in de winkel in Bitter en Zoet en via de webshop van Collectie Veenhuizen.