Het menu voor dit seizoen is samengesteld met ingrediënten uit Drenthe en het Noorderland.
Natuurlijk gebruiken we duurzaam gevangen vis en vlees van goede oorsprong.
Ontdek het menu van dit seizoen (opent als pdf):
Reserveren kan telefonisch (0592385002) per email ([email protected]) of via ons contactformulier
In onze keuken werken we met allergenen. Heeft u een voedselallergie?
Dan horen we dat het liefst vooraf bij uw reservering, zodat onze keuken hier alvast rekening mee kan houden. Prettig voor u en voor ons!
Onze menukaart omvat gerechten die (in overleg met de kok) aan te passen zijn aan een glutenvrij dieet of wanneer u een notenallergie of lactose intollerantie hebt.
Sporen van allergenen zijn in onze keuken niet te voorkomen.
Twijfels over de ingrediënten en of u een gerecht kunt eten? Vraag onze medewerkers in het restaurant naar onze allergenenkaart.
Openingstijden van het restaurant zijn:
08:00 - 10.00 uur ontbijt
de gehele dag voor koffie en gebak
12.00 - 15.30 uur lunch en van 15.30 -17.00 uur borrel
17.30 - 22:00 uur diner
De keuken is geopend van 12.00 tot 17.30 uur
en van 17.30 tot 21.00 uur
LET OP: op zondagavond zijn we gesloten vanaf ongeveer 18.00 uur
Wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten mooie, eerlijke gerechten en dranken serveren.
Voor deze biologische en/of fairtrade ingrediënten uit de regio, van veelal kleinschalige leveranciers, betalen we een eerlijke prijs.
Onze medewerkers werken hard, met passie en betrokkenheid. Dat verdient een eerlijk salaris.
Bitter en Zoet doet daarom niet mee aan kortingsacties of cadeaubonnen (behalve onze eigen).