Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe
Boek een hotelkamer
Wanneer wil je komen?
Wanneer ga je weer weg?

Ontdek ons menu met groente uit de moestuin

onze menu's

De lekkerste gerechten van Bitter en Zoet om samen van te genieten

Het menu is samengesteld met ingrediënten uit onze eigen moestuin, de Tuinen van Weldadigheid in Veenhuizen en leveranciers uit Drenthe en het Noorderland. Natuurlijk gebruiken we duurzaam gevangen vis en vlees van goede oorsprong.
Het menu voor de dinerservice varieert per dag en is afhankelijk van hetgeen onze koks oogsten en vers inkopen. (vanwege het dagelijks wisselende menu staat er geen menukaart op de website)

Voor de lunch op het terras hebben we een frisse, nieuwe kaart ontwikkeld. Klik hier om de kaart te bekijken (opent in pdf)

Op het terras mag u met maximaal 2 personen aan een tafel zitten, dient u vooraf of 'aan de deur' te reserveren en te registreren. Onze medewerkers zorgen voor een schone, veilige zitplaats en tafel.
Alle drankjes en gerechten worden op gepaste afstand aan tafel geserveerd. 
Met hapjes en drankjes to-go kunt u gebruik maken van de picknicktafels in de tuin (niet op het terras)

“wij komen om te proeven wat chef-kok Rik Dortmond en zijn team in de keuken presteren en dat stemt tot tevredenheid”
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kortingsacties

Wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten mooie, eerlijke gerechten en dranken serveren. Voor deze biologische en/of fairtrade ingrediënten uit de regio, van veelal kleinschalige leveranciers, betalen we een eerlijke prijs.
Onze medewerkers werken hard, met passie en betrokkenheid. Dat verdient een eerlijk salaris.
Bitter en Zoet doet daarom niet mee aan kortingsacties of cadeaubonnen (behalve onze eigen).

Welkom!

(update 5-6-2021)

Ons restaurant en terras zijn weer geopend!
Reserveren blijft - zeker nu gasten van buitenaf ook weer welkom zijn in ons restaurant - nodig*. We bekijken per dag hoeveel gasten wij nog mogen en kunnen ontvangen, nadat onze hotelgasten zijn verzekerd van een tafel.

Voor ons restaurant (en terras) geldt: je mag met maximaal 4 personen aan een tafel zitten, tenzij je uit één gezin bent.
Reservering aan de deur kan ook, met registratie, maar vol=vol.

In het weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) zullen wij jullie via onze socials laten weten hoeveel tafels we nog beschikbaar hebben.

Check hier de lunchkaart.

We zijn dagelijks geopend tot 22.00 uur.
Graag tot snel!

 Reserveren kan via 0592385002 of [email protected]

Lunch to go*

Heeft u zin in een lunch midden in de natuur, of aan één van de picknickbanken in de tuin? Dat kan! Bestel naar keuze een goed gevulde lunchtas-to-go en geniet van een lunch op een door u uitgezochte plek. 
Prijs lunchtas € 14,50 p.p 

* We gaan er van uit dat u niet komt als u Corona-gerelateerde klachten heeft. Mocht u uw reservering willen annuleren of verplaatsen, belt u ons dan even om de mogelijkheden te bespreken?