Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe
Boek een hotelkamer
Wanneer wil je komen?
Wanneer ga je weer weg?

Ontdek ons wintermenu met groente in de hoofdrol

onze menu's

De lekkerste gerechten van Bitter en Zoet om samen van te genieten

Het menu voor januari is samengesteld met ingrediënten uit onze eigen moestuin en leveranciers uit Drenthe en het Noorderland.
Natuurlijk gebruiken we duurzaam gevangen vis en vlees van goede oorsprong. 
Ontdek het menu voor deze winterse januari maand (opent als pdf):


Dinerkaart januari

lunchkaart januari

Reserveren kan telefonisch (0592385002) per email ([email protected]) of via ons contactformulier

“Wij komen om te proeven wat chef-kok Rik Dortmond en zijn team in de keuken presteren en dat stemt tot tevredenheid”
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kortingsacties

Wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten mooie, eerlijke gerechten en dranken serveren. Voor deze biologische en/of fairtrade ingrediënten uit de regio, van veelal kleinschalige leveranciers, betalen we een eerlijke prijs.
Onze medewerkers werken hard, met passie en betrokkenheid. Dat verdient een eerlijk salaris.
Bitter en Zoet doet daarom niet mee aan kortingsacties of cadeaubonnen (behalve onze eigen).