Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe

bitter en zoet *** 3 sterren excellent

ervaar de Historische sfeer met het comfort van de moderne tijd

HOTEL

Een uniek hotel in Drenthe. De voormalige dienstwoningen ‘Toewijding’, ‘Bitter en Zoet’ en ‘Plichtgevoel’ omvatten 15 bijzondere hotelkamers. De indeling van de oorspronkelijke kamers is intact gebleven en zorgt voor een vriendelijk, huiselijk gevoel. Iedere woning heeft een eigen kleurstelling en een uniek behang, gebaseerd op oud behang uit de panden. Overal komt u in ons hotel in Drenthe getuigen tegen van het oorspronkelijke gebruik van de gebouwen: een terrazzo aanrechtje in de badkamer, een oude voordeur naast uw kamerdeur, kamers met en suite deuren, een schouw. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de (moes)tuin en de majestueuze beukenlaan. 

Bitter en Zoet beschikt ook over 6 ruime familiekamers/appartementen
Deze zijn ondergebracht in het voormalige hospitaal ‘Vertrouw op God’.  De appartementen zijn heerlijk ruim, voorzien van eigen sanitair en geheel zelfvoorzienend.

Ook is er gedacht aan onze mindervalide gasten, zo zijn er aangepaste hotelkamers en zijn de familiekamers eveneens rolstoel toegankelijk. Iedereen is dus welkom in dit bijzondere hotel in een van de mooiste provincies van Nederland: Drenthe!

TIP: boek een arrangement met diner om uw verblijf compleet te maken en verzekerd te zijn van een plekje in het restaurant.
een hotelreservering is niet automatisch óók een restaurantreservering voor diner.

Drenthe

annuleringsvoorwaarden

Wij snappen dat de tijd waarin wij met elkaar leven weinig zekerheden biedt en dat er soms dingen gebeuren die u nu eenmaal niet in de hand hebt. Wij kunnen u in elk geval één zekerheid geven, ontzorgen zo u wilt: onze annuleringsvoorwaarden. 

Tot 48 uur voor uw verblijf bij ons, kunt u uw reservering kosteloos annuleren of verplaatsen. 

Vanaf 48 uur tot op de dag van uw aankomst kunt u nog steeds annuleren. Neemt u in dat geval contact met ons op. We kijken dan samen wat past en kan. 

Flexibel waar het kan!

sauna

De saunafaciliteiten van Bitter en Zoet zijn geopend voor privé gebruik (op reservering) en bestaan uit een traditionele Finse sauna, infraroodsauna (korte golf) en kleur-lichttherapieën, infraroodsauna (middel tot lange golf) met daglicht- en kleurlichttherapie.

Afkoelen met de stortdouche, of iets voorzichtiger met de waterkuipen of douche. Daarna heerlijk ontspannen op de ligbanken in de rustruimte of in badjas buiten in de zon…

U huurt de sauna privé voor een saunagang van ongeveer 2 uur. Uiteraard staat er water en iets lekkers voor u klaar.

Entree € 24,50 p.p. (vanaf 2 personen)
Handdoekenpakket € 5,00 p.p.
Badjas € 5,00 p.p.